antradienis, balandžio 09, 2013

Stilyagi| ten, kur kojos nuneš ...


Alio, alio!!?? Madistai, kur jūs !? Ar girdėjote, kad balandžio 26 dieną, Fluxus ministerijoje, Kaune, vyks Jums renginys? NE?! Tuomet išdidžiai skelbiu, kad jau už poros savaičių vyks madai, muzikai ar šeip meninių gebėjimų žmonėm prijaučiantis renginys! (kviečiame visus, nes bus į ką savo akeles paganyti, tai  tikrai !). Stliyagi - štai toks mados renginio pavadinimas ! Šis pavadinimas gimė iš filmo, tokiu pačiu pavadinimu, kuriame vaizduojamas jaunimas, norintis išsilaisvinti iš Sovietų Sąjungos, maištaudamas savo aprangomis, kurios neatitiko to meto valdžiai, rengdami slaptus vakarėlius, klausydamiesi uždraustos muzikos... Argi ne toks jaunimas ir dabar? Norintis eksperimentuoti, ieškantis išsilaisvinimų, maištaujantis ... Stilyagi neapsiribos vien tik madai neabėjingų žmonių. Taip pat išgirsime dar nelabai žinomų bet labai kietų elektoninės muzikos atstovų, kaip Umiko, Marriage Proposal, Mantas T (Partyzanai), Komža ir Pranciškus ... Renginyje, taip pat dalyvaus butikų bei kratuvėlių savininkai, kurie pristatys savo drabužius - Kovaldas, Toks Visoks, Šarka, Atsikeli ir varai ...
Tad, kviečiame madai, ne madai, muzikai, ne muzikai, menui, ne menui neabėjingus žmones!, todėl renginio organizatoriai kviečia nepabijoti bei apsirengti taip, kad visų akys kryptų vien tik į tave ! O jeigu išties nustebinsi savo apranga, nepagailėsiu savo švaraus, balto blog'o lapo ir aprašysiu tave! (nes aš esu Jūsų rašančios akys!).
 Galvojot, kad renginys bus brangus ir į jį galės patekt tik išskirtiniai? Cha! Organizatoriai praneša, kad pirmieji 200 bilietų tik po 10 lt !!! (NEPAMIRŠKIT IŠSISKIRTI TIEK VIZUALIAI, TIEK IR EMOCIŠKAI)
BILIETAI ČIA !!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą