sekmadienis, kovo 24, 2013

Atgimimas| arba nesusipratimas kodėl aš vėl į čia vėliuosi

Nuo paskutinio įrašo, kuris buvo paskelbtas šiame mano bloge praėjo daugiau nei pusę metų. Tą prisimindamas bei brangindamas, peržiūrėjau senus archyvus, kurie buvo paslėpti nuo svetimų akių. Susimąsčiau. Dėl ko aš tai dariau? Kokia man iš to nauda buvo? Ar norėčiau vėl į jį sugrįžti? Į du pirmus klausimus atsakymo taip ir neradau, tačiau į paskutinį taip ir išdrįsau atsakyti. Štai ir mano atsakymas! Pirma pasisveikino žinutė, kurią rašiau begalę kartų, kai nuspręsdavau vėl viską imitis ir kurti. Tikiuosi ši bus ir paskutinė. Ilgai nekankindamas Jūsų su savo istorijomis, turėčiau Jus dabar supažindinti su savo tikslais bei veikla, kurią tikiuosi vystysiu, kai rašysiu blog'ą. 
Pirma, lietuviška blogosfera domiuosi jau seniai. Visada trokšdavau turėti ir savo nuosavą tinklalapį į kurį galėčiau talpinti akiai patinkančius dalykus, aprangos derinius ar straipsnius. Šis blog'as, žinoma, nepamirš ir šių dalykų. Tačiau pagrindinis mano tikslas su šiuo puslapiu, tai pateikti Jums profesionalę vyriškos mados sintezę. Skamba kiek - uch? Tiesa, tačiau kiek išmanydamas stengsiuos dėti nevientik nuotraukas, bet ir rašyti trumpus straipsnius ne tik, kaip šiandien apsirengiau, bet ir diskutuoti apie madą, pateikti aktualias pasaulio problemas ar išreikšti savo subjektyvią nuomonę. 
Baigdamas norėčiau pasakyti, kad man yra daug kur tobulėti, o šis blog'as, tikiuosi, padės pasiekt olimpo viršūnę į kurią bandau užlipti ištisus metus.
Jūsų Rokas.



1 komentaras: